nieuws

17 nov 2009, 10:10

Erwin Koeman ‘zou graag eens willen werken bij FC Groningen’

Erwin Koeman staat hoog op het lijstje met kandidaten voor de opvolging van Ron Jans bij FC Groningen. Tijdens een van de vele interviews naar aanleiding van zijn vertrek liet Ron Jans weten Erwin Koeman zeker ook wel een goede kandidaat te vinden. Zelf laat Erwin Koeman nu weten best wel interesse te hebben in de functie van trainer bij FC Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

"Ik heb nog niet met FC Groningen gesproken, maar het zal wel mooi zijn. Ik zou daar graag eens willen werken, heb er natuurlijk al een verleden. Maar ik ben niet iemand die per se onder zijn contract probeert uit te komen. We zien wel hoe het loopt", ze meldt de oud-trainer van Feyenoord in de gratis krant Metro.

Erwin Koeman speelde zelf acht jaar bij FC Groningen. Onder meer volgens de hoofdredacteur van Voetbal International zou het geen goede zaak zijn wanneer Koeman terug zou keren in een stad waar hij zijn ‘’jeudzonden’’ beging. Maar volgens Ron Jans hoeft dat geen enkel probleem te zijn.

Erwin Koeman is nu bondscoach van het nationale team van Hongarije. In deze functie staat hij enigszins onder druk omdat de prestaties nog niet zijn wat er van werd verwacht.