nieuws

10 dec 2009, 12:12

Erwin Koeman favoriet als nieuwe coach FC Groningen

Uit een poll die gisteren en vandaag is gehouden op de website www.nieuwetrainerfcgroningen.nl blijkt dat Erwin Koeman onder supporters favoriet is om Ron Jans aan het einde van het seizoen op te volgen. Zo'n 38 procent van de ruim 130 respondenten gaven aan dat zij hem volgend jaar het liefst in de dug-out van de Euroborg zien.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de tweede plaats met ongeveer 15  procent van de stemmen staat Gert Jan Verbeek, die nu hoofdtrainer is bij Heracles Almelo, dat onder zijn leiding opvallend goed presteert. Het minst populair van de zeven geboden opties is de trainer van BV Veendam, Joop Gall. Hij ontving slechts een kleine drie procent van de stemmen. 15,2 procent van de respondenten kon geen keuze maken uit de geboden opties en ziet liever iemand anders langs de lijn staan. Voor de volledige uitslag of om alsnog een stem uit te brengen surf naar: www.nieuwetrainerfcgroningen.nl
 

(Het betreft een pol onder lezers van de GIC, georganiseerd  in samenwerking met internetbedrijf Esquintes en reclamebureau NN Reclame)