nieuws

29 nov 2013, 10:10

En wat komt daar tevoorschijn kieren aan de Grote Markt in Groningen?

En wat komt daar tevoorschijn kieren aan de Grote Markt in Groningen?

En wat komt daar tevoorschijn kieren vanonder stukken plastic aan de Grote Markt in Groningen? Het is het nieuwe pand van Vindicat!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dat moet al in februari klaar zijn. Wat ons betreft lijkt het mooier te worden dan architect De Zwarte Hond op artist impressies had laten zien: minder donker en somber, de baksteen ( helemaal boven op de foto) blijkt veel lichter van we vreesden.

 


Maar een definitieve mening over het nieuwe Vindicat schorten we nog even op totdat het complete gebouw tevoorschijn is gekomen.

 


Mooiste plein van Nederland!


De GIC houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen aan de Grote Markt, dat weer een van de mooiste stadspleinen van Nederland moet worden.


Wij zullen dat kritisch blijven volgen, evenals de ontwerpen voor de rest van de Grote Markt oostzijde, die nu nog steeds op de ontwerp-tafels liggen. Het is een eenmalige kans om er echt iets prachtigs van te maken. Wat ons betreft kan het allemaal niet mooi, klassiek en stijlvol genoeg worden, en we letten er op dat de boel niet verprutst wordt. Dus architecten: maak er iets moois van!!!

 

Wat vindt u ?