nieuws

10 dec 2007, 10:10

Eigen blog voor FC Groningen supporters gelanceerd

De toppers Ajax, Feyenoord en PSV hadden al een blog. Subtoppers FC Twente en SC Heerenveen volgden. Nu is het ook de beurt aan FC Groningen zich bij dit selectieve groepje eredivisieclubs te voegen. De Groningse voetballiefhebbers hebben nu een eigen blog waar ze met elkaar kunnen praten over hun favoriete club. Zo kunnen ze er samen met verlies tegen SC Heerenveen verwerken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

fcgroningen.blog.nl is de plek op het internet waar zowel algemene voetballiefhebbers als de allerfanatiekste FC Groningen supporters kunnen discussiëren over de Trots van het Noorden. Jong en oud kunnen er commentaar geven op kritische artikelen over Groningen.

Opstellingen, wedstrijden, nieuwe spelers, vertrekkende spelers: fcgroningen.blog.nl heeft er een mening over en discussieert er graag over met andere fans en liefhebbers. Naast de eerste selectie, kijkt fcgroningen.blog.nl ook naar het reserve elftal en de jeugd. De berichten worden geschreven door de bijna afgestudeerde journalist Frank Andringa. Hij is een gepassioneerd FC Groningenfan, die kritisch naar de gang van zaken binnen de club kijkt.

De afgelopen weken heeft de site al proefgedraaid. Er was dus al veel kritiek op het spel van de Trots van het Noorden nadat de club met grote cijfers verloor van NEC en Roda JC. Maar er waren ook lovende woorden na het duel tegen Feyenoord.

‘Boeren die geven nooit op, We knokken ons terug naar de top’, zingen de supporters regelmatig. De droom van veel FC-supporters en de directie is weer een club te zien die mee kan strijden om de bovenste plaatsen, zoals eind jaren ‘80. Fcgroningen.blog.nl zal de strijd van de Trots van het Noorden tegen de gevestigde orde volgen.