nieuws

16 jan 2012, 10:10

Eerste ski-vluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar Oostenrijk

Vanaf Groningen Airport Eelde zijn de eerste goedkope ski-vluchten vertrokken naar Salzburg en Innsbruck. Ter gelegenheid daarvan was er zaterdag een actie: wie met een ski-pak aan naar de Luchthaven kwam, kon een vliegticket winnen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Skipakken actie vond zaterdagmiddag plaats in de terminal van Groningen Airport Eelde, waarmee deelnemers kans konden maken op een skivakantie voor twee personen naar Salzburg. Het enige dat de deelnemers hoefden te doen was gekleed in skipak, met gepakte koffers en identiteitsbewijs op de luchthaven verschijnen. Een ludieke actie om te vieren dat er vanaf heden ook vanaf Groningen Airport Eelde naar skibestemmingen kan worden gevlogen.

Om 13:45 uur werden de winnaars getrokken. De hoofdprijzen, twee skitrips voor twee personen naar Salzburg, werden aangeboden door transavia.com en Bizztravel.

De prijzen werd, namens beide aanbieders, getrokken door Marketing & Sales Manager Monique Clarisse van Groningen Airport Eelde. Beide winnaars waren compleet verrast en namen de prijs juichend in ontvangst. Naast de hoofdprijzen werden er ook gratis skilessen, sjaals en handschoenen verloot aangeboden door Snow & Co.

De Luchthaven is blij dat de vluchten nu gestart zijn. Het liep nog niet storm, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de bekendheid. De verwachting is dat het volgende maand veel drukker wordt, omdat het vanwege de hoge benzine-prijzen nu wel heel erg aantrekkelijk is om voor 120 euro naar Oostenrijk te vliegen.