nieuws

31 jan 2011, 09:09

Meeroevers: eerste onderdeel Groningens nieuwste wijk Meerstad

De burgemeesters Peter Rehwinkel en Cees Verstegen (Slochteren ) hebben afgelopen vrijdag samen de eerste paal geslagen voor ´Meeroevers´, het eerste onderdeel van de opmerkelijke nieuwbouwwijk Meerstad.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na de start verkoop in 2010, is op vrijdag 28 januari, door de burgemeesters Peter Rehwinkel (Groningen) en Cees Verstegen (Slochteren), het officiële startsein gegeven voor de bouwwerkzaamheden van de eerste woningen in Meeroevers.

Het slaan van de eerste paal door de beide burgemeesters werd gevierd in het bijzijn van onder meer de kopers, relaties en betrokkenen uit de omgeving van het eerste uur.
Kwaliteit van wonen & leven

Met Meeroevers, het natuurlijke begin van Meerstad, wordt de eerste fase van Meerstad-Midden gerealiseerd. Met aantrekkelijke huizen en kavels, veel groen, veel ruimte, het eerste deel van het Woldmeer en een school, wordt de toon voor de woonkwaliteit van Meerstad gezet.


De komende 15 jaar zal Meerstad zich ten zuiden van het Slochterdiep gaan ontwikkelen in al haar facetten: een bijzondere combinatie van het buitenleven en het goede van de stad.

 www.meerstad.eu