nieuws

29 apr 2002, 00:12

Dwars- en blokfluitdag op de Stedelijke Muziekschool

Het weekeind van 12 en 13 april staat de muziekschool bol van de activiteiten voor blok- en dwarsfluitspelers uit de hele regio.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vrijdagavond 12 april houdt dwarsfluit- en traversodocent Jan Prins een concertlezing met als titel ‘De traverso in het licht van de baroktijd’. Zaterdag zijn er diverse workshops te volgen en is er een muziekruilbeurs met o.a. een blok- en dwarsfluitwinkel.
De lezing van vrijdag wordt muzikaal omlijst door Jankees Braaksma, Thom Brouwer en Jan Prins en wordt visueel verluchtigd met dia’s.
Zaterdag 13 april is er van 10.00 tot 17.00 uur een groot aantal workshops en optredens voor en door muzikanten vanaf zes jaar. Speciale gast is mevrouw Crissman Taylor die een workshop over de Alexander techniek zal geven. Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven tot maandag 1 april. Meer informatie en een inschrijfformulier vindt u op de website, www.muziekschool-groningen.nl. Of loop even binnen bij de Stedelijke Muziekschool, Sint Jansstraat 7. De receptie is maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 22.00 uur en is telefonisch te bereiken via nummer: (050) 369 48 48.