nieuws

13 jan 2012, 10:10

Drive-In bioscoop op het voormalige terrein van de Suiker Unie Groningen

Vrijdag 20 januari 2012 organiseert Wolff een Drive-In bioscoop op het voormalige terrein van de Suiker Unie te Groningen. Geheel in Amerikaanse stijl met popcorn en cola in je auto naar de film Due Date kijken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Projectgroep CreYes vanuit de opleiding Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen kregen in september jl. het idee om eens een keer op een andere manier naar de film te gaan.

 Op 20 januari is het dan zover; het voormalige terrein van de Suiker Unie wordt omgetoverd tot een Drive-in bioscoop om vervolgens samen met ongeveer 200 auto’s te genieten van de film Due Date van de makers van Hangover.Het terrein is geopend vanaf 19.00 uur en de film begint om 20:15 uur.


Tijdens de film is men van alle gemakken voorzien, een warme deken en door te knipperen met waarschuwingslichten wordt men bediend bij de auto.


De tickets kosten slechts €19,95 per auto ongeacht het aantal inzittenden en u kunt reserveren via de site www.drive-in-groningen.nl. U kunt ook uw tickets kopen aan de kassa van Wolff bioscoop.
De winst wordt gedoneerd aan de Voedselbank te Groningen.