nieuws

20 jan 2003, 00:12

Dodelijk verkeersongeluk bij Haren

Bij een verkeersongeval op de A28 tussen Groningen en Haren is zondagochtend rond 05.30 uur een 40-jarige automobilist om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond. Dat heeft een woordvoerder van de politie in Groningen bekendgemaakt. Over de woonplaats van het slachtoffer is nog niets bekend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bij het ongeval waren drie auto's betrokken. Het slachtoffer kwam tussen de op- en afrit Haren vermoedelijk met zijn auto in botsing met een andere auto. Beide voertuigen kwamen stil te staan op de rijbaan en werden kort na het ongeval aangereden door een derde, achteropkomende auto. Het slachtoffer was ten tijde van de botsing vermoedelijk al uit de auto en liep hierbij letsel op aan hoofd, nek en benen. Hij overleed ter plaatse. De bestuurder van de tweede auto en de bestuurder en de inzittende van de derde auto zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Technisch onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de toedracht van het ongeval. De rijbaan is enige tijd gestremd geweest, maar werd rond 08.30 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.