nieuws

26 feb 2002, 00:12

Digitale Stad Groningen laat politiek chatten met Stadjers

Voor het eerst kunnen Groningse politici op internet gaan chatten met inwoners van de stad. Dat is te danken aan een bijzondere nieuwe voorziening binnen de Digitale Stad Groningen (www.dsg.nl) De gemeente Groningen heeft alle politieke partijen uitgenodigd daar gebruik van te maken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De gemeente heeft per post een uitnodiging verstuurd aan de Groningse politieke partijen om deel te nemen aan een chatsessie op het internet. De gemeente Groningen biedt, in samenwerking met de Digitale Stad Groningen, de gevraagde partijen de mogelijkheid om gedurende een uur te 'chatten' via het internet met kiezers.
De chatsessies worden georganiseerd tussen dinsdag 26 februari en dinsdag 5 maart. Partijen die mee willen chatten, dienen zelf een datum af te stemmen met de Digitale Stad Groningen, bereikbaar op 050-5 290 504 (Exception IT Services). Elke chatsessie duurt 1 uur waarbij er plek is voor één afgevaardigde van een politieke partij. Via de Digitale Stad en de GIC zal worden bekend gemaakt welke partij op welke dag een chatsessie heeft. U bent dan van harte uitgenodigd om mee te discussieren.