nieuws

06 mrt 2002, 00:12

DiepTriest: beide concerten uitverkocht!!!

Op 8 en 9 maart treedt de Groninger smartlappenformatie DiepTriest op in Westpoort aan de Zuiderweg in Hoogkerk. Dit jaarlijks terugkerende MegaMeezingFeest is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement waar veel Groningers met smart op zitten te wachten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dat blijkt ook uit het hoge tempo waarin beide concerten uitverkocht waren. Op beide avonden is de zaal gevuld met fans, die getrakteerd zullen worden op een enorm spektakel.
Vanaf 20.30 zal het publiek getrakteerd worden op een kleurrijk schouwspel met een Caribisch tintje. Uiteraard zal de band weer vele meezingers ten gehore brengen, waarbij het publiek van harte wordt uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen. Daarnaast zal DiepTriest andere Groninger artiesten ontvangen zoals het duo Gea en Lucas Hulshof, bekend van hun hit `Steeds weer huil je´ en de Hoogkerker apotheker Peter de Haan, bekend als Pé Daalemmer en van Baflo Bill. Na afloop van het concert kunnen bezoekers nog even nagenieten tijdens de after party in de grote zaal van Westpoort.