nieuws

20 jun 2002, 00:12

DelfSail 2003 ontvangt nu al eerste 'Tall Ship'

Hoewel het maritieme festijn nog even op zich laat wachten, arriveert deze week al een groot zeilschip als voorproefje. Donderdag 20 juni 2002 zal in de haven van Delfzijl de Poolse driemaster Dar Mlodziezy afmeren voor een driedaags bezoek aan de noordelijke havenstad, aldus DelfSail. Het schip is een van de deelnemers die DelfSail 2003 zullen bezoeken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

''De organisatie van DelfSail 2003 ligt goed op koers en is met vele landen ter wereld in onderhandeling over deelname. Onlangs werd bekend dat de Gloria uit Colombia er volgend jaar bij is''. Sinds enige weken heeft DelfSail 2003 bovendien een nieuwe website, waar de komende tijd steeds meer informatie op te vinden zal zijn over het ‘’Festival of the Seven Seas’’ (www.delfsail.nl), maakte ze maandag bekend.
Binnenkort verschijnt tevens kledinglijn, die in samenwerking met het bedrijf Jurjen de Vries uit Leewarden is ontworpen. De kleding kan straks rechtstreeks via de website van DelfSail, met een link naar Jurjen de Vries, worden besteld.