nieuws

10 sep 2009, 14:02

Dé vrijwilligersvacaturebank voor stad en provincie Groningen vernieuwd

Wethouder José van Schie van de stad en gedeputeerde Pim de Bruijne vande provincie Groningen hebben een volledig vernieuwde website www.vrijwilligersgroningen.nl officieel heropend. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis. Met deze site willen de provincie en de gemeente Groningen de organisaties die vrijwilligers nodig hebben en de mensen die vrijwilligerswerk zoeken, op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen. Inmiddels staan er 1105 vacatures op de site.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vernieuwde site is gebruiksvriendelijker, dankzij de aantrekkelijker vormgeving en de sterk verbeterde zoekmachine van de vacaturebank. Alle 14 steunpunten vrijwilligerswerk of vacaturebanken in onze provincie maken gebruik van de site. Daarom is het dé centrale plek waar organisaties en vrijwilligers elkaar kunnen vinden. Nieuw is dat nu ook maatschappelijke stageplaatsen op de website te vinden zijn.

Tijdens de bijeenkomst in het provinciehuis werd er ook een markt gehouden waar diverse vrijwilligersorganisaties zich presenteerden.