nieuws

29 sep 2010, 09:09

De mooiste studentes van Nederland wonen in….. Groningen!

Voor de mooiste studentes van Nederland moet je naar Groningen. Dit blijkt uit een onderzoek van Studenten.nl, dat werd gehouden onder meer dan 3600 studenten. Maar liefst een kwart van de ondervraagden noemt de studentes uit Groningen het mooist.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Studentes uit Drenthe, Flevoland en Zeeland worden door de ondervraagden als 'niet mooi' betiteld, slechts 1 procent van de studenten koos voor deze provincies. Ook Overijssel en Friesland bungelen onderaan, slechts 4 procent en 5 procent van de studenten hebben hierop gestemd.

Eerder dit jaar bleek ook dat de mooiste mannelijke studenten uit Groningen komen. "Mooie mensen zoeken elkaar dus op", aldus Johanna Buutkamp van Studenten.nl. Ook hebben veel mooie bekende Nederlanders in Groningen gestudeerd, zoals Prins Maurits, Frits Sissing en Chris Zegers. Deze laatste is zelfs meerdere keren als lekkerste man van Nederland betiteld in de media.

Op Studenten.nl is momenteel de finale van de verkiezing Mooiste Studente 2010 in volle gang. Op dit moment kan op de laatste 13 finalisten worden gestemd via www.studenten.nl. De mooiste 12 studentes komen in lingerie te staan op de studente van het jaar kalender. En de mooiste studente 2010 krijgt een prijs van 1000,- euro en een jaar lang gratis After Eden lingerie.