nieuws

14 sep 2011, 10:10

Caro Emerald sluit succesvol jaar af in Groningen

Caro Emerald geeft, vlak voordat we het jaar 2011 uitluiden, op 30 december een spetterend concert in de Groningse Oosterpoort. Daarmee is de cirkel voor de succesvolle zangeres rond. Begin dit jaar won ze tijdens Eurosonic/Noorderslag in Groningen een EBBA-Award en de Popprijs.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na het winnen van de Popprijs in januari stond het jaar van Caro Emerald in het teken van haar zegetocht door Europa. De vele tv, radio-optredens en festivalshows leverde haar gouden platen op in Engeland, Duitsland, Oostenrijk en zelfs dubbel platina in Polen. Meer dan 700.000 albums zijn inmiddels verkocht van haar debuutalbum en in het najaar staan optredens gepland in onder andere Engeland en Duitsland. Een ongekend succes voor een Nederlandse artiest.

Emerald gaf concerten in de grootste zalen, maar sluit bewust af met een intieme poppodium-tour. “Er is niets leuker dan dit jaar afsluiten met een mooie reeks concerten in eigen land. Ik kijk er nu al ontzettend naar uit!”, aldus Caro Emerald.

De kaartverkoop start zaterdag 17 september om 10:00 uur via de kassa en website van De Oosterpoort, Free Record Shop, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), Ticketservice website, VVV's, en de overige bekende voorverkoopadressen.