nieuws

18 mrt 2003, 00:12

Calon (PvdA) houdt openbare informatieronde nieuw college Groningen

De lijsttrekker van de partij die bij de verkiezingen voor Provinciale Staten de meeste zetels heeft gewonnen, Marc Calon van de PvdA, begint dinsdagavond met een openbare informatieronde. Het is de aftrap tot de onderhandelingen voor een nieuw college van GS voor Groningen.Iedereen kan meekijken en eventeel z'n zegje doen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De komende weken wordt een openbare informatieronde gehouden om te inventariseren welke wensen er leven t.a.v. het nieuw te vormen college van Gedeputeerde Staten en de inhoud van het collegeprogramma.
Marc Calon (PvdA) heeft als fractievoorzitter van de grootste partij de andere politieke partijen en maatschappelijke organisaties uitgenodigd hieraan hun inbreng te leveren. De eerste openbare bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 maart a.s. om 19.30 uur in de Statenzaal van het Provinciehuis aan het Martinikerkhof 12 te Groningen.
De politieke partijen die sinds de verkiezingen van 11 maart jl. vertegenwoordigd zijn in Provinciale Staten geven tijdens deze bijeenkomst gehoor aan deze uitnodiging. Ook maatschappelijke organisaties kunnen hier mondeling hun inbreng leveren. Daarnaast kunnen zij schriftelijk reageren.