nieuws

15 nov 2001, 00:12

BZN met ‘Out in The Blue’ in Martiniplaza op 17 november

Op zaterdag 17 november 2001 zijn het duo Jan Keizer en Carola Smit en hun “Band Zonder Naam” weer te beluisteren in Martiniplaza. Het concert begint om 20.15 uur en zal ongeveer om 22.45 uur weer afgelopen zijn. Aangezien er nog maar een aantal kaarten beschikbaar zijn, is al duidelijk dat BZN ook dit keer weer voor een uitverkocht Martiniplaza zorgt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

BZN viert dit jaar haar 35-jarig bestaan. In deze 35 jaar heeft BZN veel naam gemaakt met zeer succesvolle singles en albums, maar ook met het hoge niveau van de live-concerten. Het ’eigen geluid’ van BZN kenmerkt zich door melodieuze zang en de gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes. Op 27 februari kreeg BZN de Edison Oeuvreprijs uitgereikt. Deze prijs is aan BZN toegekend omdat de band al 35 jaar lang een essentiële bijdrage levert aan de Nederlandse popmuziek.
De concerttour 2001/2002 van BZN heet net als de tour in het voorjaar ‘Out in the Blue’. Echter er zal een heel ander repertoire ten gehore gebracht worden dan in het voorjaar. De naam van de tour is afkomstig van de gelijknamige CD die in februari van dit jaar uitgebracht is.
De verwachting is dat ook dit concert, net als het concert in maart, weer een grandioos spektakel zal zijn. Wie dit concert bij wil wonen en nog geen kaarten heeft, raden wij aan snel te zijn want het concert is bijna uitverkocht. Voor reservering en kaartverkoop kunt u contact opnemen met de reserveerlijn van Martiniplaza: 050-5222777.