nieuws

29 apr 2010, 14:02

BV Veendam nog niet ten dode opgeschreven; * koortsachtig overleg * faillissementsaanvraag aangehouden

De persconferentie die BV Veendam hedenochtend om 11.00 uur zou houden, is op initiatief van bewindvoerder mr. Wim Entzinger tot nader order uitgesteld. Hij heeft de rechtbank gevraagd om te wachten met het uitspreken van het faillissement. Dat meldt BV Veendam op haar website. Op het stadion wordt ondertussen koortsachtig gewerkt aan de redding van de club. Het feit dat Entzinger de persbijeenkomst tot nader order heeft uitgesteld, mag als een positief signaal worden opgevat. Entzinger tempert echter de verwachtingen dat de club dus wel gered zal zijn.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondertussen is het een komen en gaan van vele supporters en belangstellenden, die met een donatie de club een hart onder de riem willen steken. Hartverwarmende reacties, kinderen die hun zakgeld overmaken op de speciale rekening van Stichting Beheer Gelden Redingsplan BV Veendam, et cetera. De club is uiteraard hartstikke blij met deze steun, zowel financieel als moreel, aldus de BV Veendam op haar site.
Op het plein voor het stadion wacht de meida inmiddels ook met spanning af. Spelers worden geinterviewd en trainer Joop Gall holt van camera naar microfoon naar schrijvende journalist om iedereen ter wille te zijn.
Kortom, BV Veendam is nog niet ten dode opgeschreven. Iedereen die de club nu nog wil steunen, kan dit blijven doen. ‘’Schroom niet, komt allen naar het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte en draagt uw steentje bij aan het voortbestaan van onze club.”, aldus BV Veendam.