nieuws

25 okt 2009, 20:08

Busdienst Groningen-Bremen blijkt succes

Anna Rispens uit Groningen werd dit weekend als 75.000e Publicexpress-reiziger op Airport Bremen verwelkomd. Florian Kurse, Marketingmanager van de luchthaven en Christoph Marquardt, oprichter en eigenaar van Publicexpress, waren zeer verheugd, Anna Rispens met een bos bloemen te mogen verrassen. Naast vakantiegangers op weg naar de luchthaven wordt er veel door studenten en weekeindpendelaars van de route gebruik gemaakt. Eind augustus van dit jaar werd, naar aanleiding van de sterk groeiende vraag, onder het motto „Meer weekeind“ de dienstregeling verder uitgebreid. Inmiddels rijdt de bus op werkdagen vier maal daags vanaf Groningen naar Bremen en op vrijdags, zaterdags maar liefst vijf maal daags.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sinds de internationale lijnbus Groningen – Oldenburg – Bremen een aansluiting met Airport Bremen heeft, maken jaarlijks circa 75.000 reizigers gebruik van de busdienst.
„Wij zijn er trots op, de lijndienst tot een vaste pijler in de vervoersbranche te hebben ontwikkeld. Als jonge onderneming in de vervoersbranche hebben wij onze kans benut en we willen ons succes voortzetten door ons aanbod uit te breiden,“ zo vat Christoph Marquardt, oprichter en eigenaar van Publicexpress terugblikkend samen.