nieuws

25 jun 2010, 10:10

Bavaria-babes inspireren Groninger tot ’sexhotel’

Goed voorbeeld doet goed volgen! Dat dacht een ondernemer in Nieuwe Pekela, die onder de indruk was van de guerrilla marketing-technieken van Bavaria met de Bavaria babes. Dit bedrijf sponsort het WK in Zuid Afrika niet maar haalde tijdens het WK wel maximale publiciteit met een relatief goedkope stunt met de Bavaria jurkjes. Voor een dubbeltje op de eerste rang, Vandaar dat deze marketingtechniek juist in Nederland aanslaat.En ook in oost-Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondernemer Jan Weering in Nieuwe Pekela, exploitant van een online seksshop bracht vorige week het nieuws dat hij een uniek sekshotel zou openen in oost-Groningen, op een industrieterrein. Dat leidde tot een enorme golf aan publiciteit in de media want het woord ’sekshotel’ spreekt nogal tot de verbeelding. De gemeente Pekela was ‘’not amused’’ want volgens het bestemmingsplan mag daar helemaal geen hotel worden gebouwd,

Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw: het bleek een stunt van de zakenman. Deze laat vandaag in het Dagblad van het Noorden weten dik tevreden te zijn over zijn stunt. De gemeente is echter minder blij en heeft hem laten weten dat dit een kwestie was van ‘eens, maar nooit meer’.