Nieuws

Baanverlenging Groningen Aiport Eelde moet 23 april 2013 klaar zijn

De baanverlenging voor Groningen Airport Eelde moet over iets minder dan een jaar gereed zijn. Dat werd gisteren bekendgemaakt tijdens het afscheid van de waarnemend directeur van de luchthaven Jos Hillen. Tijdens deze bijeenkomst verrichte Hillen, samen met zijn opvolger Marco van der Kreeke, tevens de starthandeling voor het baanverlengingsproject.De baanverlenging voor Groningen Airport Eelde moet over iets minder dan een jaar gereed zijn. Dat werd gisteren bekendgemaakt tijdens het afscheid van de waarnemend directeur van de luchthaven Jos Hillen. Tijdens deze bijeenkomst verrichte Hillen, samen met zijn opvolger Marco van der Kreeke, tevens de starthandeling voor het baanverlengingsproject.De baanverlenging voor Groningen Airport Eelde moet over iets minder dan een jaar gereed zijn. Dat werd gisteren bekendgemaakt tijdens het afscheid van de waarnemend directeur van de luchthaven Jos Hillen. Tijdens deze bijeenkomst verrichte Hillen, samen met zijn opvolger Marco van der Kreeke, tevens de starthandeling voor het baanverlengingsproject.


Leestijd: < 1 minuut

Hillen is drie jaar lang werkzaam geweest als interim directeur bij Groningen Airport Eelde. Samen met zijn opvolger onthulden hij, na een korte rit over het platform met een asfaltwals, het bouwbord dat rondom de luchthaven zal worden geplaatst.

De werkzaamheden zullen deze maand officieel van start gaan. Volgens planning kan op 24 april 2013 de eerste vlucht vertrekken van de verlengde baan.