nieuws

17 nov 2002, 00:12

Avondje Daten: nieuwe kansen voor drukbezette Groningse alleengaanden

Stad en provincie Groningen zijn een nieuwe voorziening rijker waar alleengaanden in sneltreinvaart nieuwe contacten op kunnen doen. Voortaan kunnen zij in zeer hoog tempo contacten leggen met andere vrijgezellen. ‘Drie minuten Daten’, heet dit uit Amerika overgewaaide systeem, dat ideaal is voor drukbezette vrijgezellen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Drie Minuten daten, een succes in Amerika en Nederland en nu ook in Groningen. Elke maandagavond van 19.30-23.00 uur zullen er vrijgezellenavonden georganiseerd worden in Huize Maas op de Vismarkt te Groningen. Op zo’n avond hebben dertig mannen en dertig vrouwen gesprekjes met elkaar van ieder drie minuten. Na die drie minuten geven ze op een formulier aan of ze een date zouden willen met die gesprekspartner.
Als alle gesprekken zijn gevoerd, matcht de organisatie de dates aan de hand van de ingevulde formulieren. Matches krijgen diezelfde avond bericht op hun e-mail, met daarin de naam en het emailadres van hun match. Alle avonden hebben entertainment en lekkere hapjes tijdens de pauze. Een leuke manier dus om op een avond dertig nieuwe mensen te leren kennen. Een toegangskaartje kost 25 euro. Voor meer informatie/inschrijven zie www.avondjedaten.nl of bel met 050-5291864.