nieuws

18 jun 2008, 22:10

Arjen Robben in HD-kwaliteit en met Dolby Surround

De beste Groninger voetballer aller tijden, Arjen Robben, krijgt steeds meer fans, in de hele wereld. Groningse fans kunnen hem komende zaterdag op een bijzondere wijze bewonderen. De MustSee Megabioscoop bij de Euroborg zendt zaterdag de wedstrijd tegen Rusland namelijk rechtstreeks uit op het grote witte doek. Het is volgens de bioscoop een bijzondere kans om Arjen Robben op het grote witte doek met behulp vande allermodernste techniek in HD-kwaliteit te zien en met Dolby Surround-geluid te horen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met twee overtuigende groepswedstrijden tegen Italië (3-0) en Frankrijk (4-1) plaatste Oranje zich verrassend snel voor de kwartfinale van het Europees Kampioenschap. De formatie van bondscoach Marco van Basten moet het daarin opnemen tegen de nummer twee van poule D. Die wordt woensdag bepaald in de wedstrijd tussen Rusland en Zweden. Moet Oranje een plekje in de halve finale bemachtigen door te winnen van het talentvolle Russische elftal onder leiding van Guus Hiddink of moet het vizier weer op scherp tegen de Zweedse superspits Ibrahimovic?

Eén ding staat in ieder geval vast: op het grote witte doek in HD-kwaliteit en met Dolby Surround-geluid naar het Nederlands elftal kijken is één grote belevenis! MustSee Megabioscoop Groningen nodigt daarom op zaterdag 21 juni iedere Oranje-fan uit, jong en oud, om ‘onze jongens’ naar de halve finale te loodsen. En de best verklede Oranje-supporter gaat ook nog eens naar huis met een leuke prijs.

Aanvang is 20.00 uur, de kwartfinale start 20.45 uur en de entree is helemaal gratis! Let op: reserveren is niet mogelijk en vol = vol.