nieuws

10 feb 2009, 15:03

Alle vergaderingen Groningse gemeenteraad te volgen via internet

Met ingang van deze maand zijn alle vergaderingen van de gemeenteraad van Groningen te volgen via internet. Naast de maandelijkse raadsvergadering kunnen belangstellenden voortaan ook de vergaderingen van de raadscommissies in beeld en geluid bekijken. Alle uitzendingen zijn te volgen via de website van de gemeente en via www.gemeenteraad.groningen.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De gemeenteraad besloot vorig jaar ook de commissievergaderingen te willen uitzenden. In deze raadscommissies vindt vaak voor een belangrijk deel het politieke debat plaats over de voorstellen waarover de gemeenteraad een besluit moet nemen. De maandelijkse vergadering van de gemeenteraad is al sinds 2007 te volgen via internet.

Woensdag 11 februari zijn de raadscommissies Ruimte en Wonen en Werk en Inkomen (aanvang 16.30 uur) en Beheer en Verkeer (aanvang 20.00 uur) te volgen via internet.
Uitzending gemist
De vergaderingen van de gemeenteraad en de raadscommissies zijn vanaf de dag na de live uitzending terug te zien via ‘uitzending gemist’ op www.gemeenteraad.groningen.nl. Daar kunnen belangstellenden ook terecht voor de agenda en vergaderstukken van genoemde vergaderingen.