nieuws

20 nov 2007, 10:10

Familieconcert NNO: Lord of the Rings; Korting voor GIC lezers

Het NNO brengt aanstaande donderdag 22 november een sensationeel familieconcert voor het hele gezin. GIC lezers ontvangen aan de kassa van De Oosterpoort € 2,50 korting op hun eigen toegangsprijs op vertoon van een print van dit bericht. Studenten en scholieren onder de 26 betalen slechts € 7,50 per concertkaartje, ouders en grootouders krijgen € 2,50 korting per concertkaart* en betalen slechts € 13,50!! (incl. administratiekosten De Oosterpoort).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een sensationele muziekvoorstelling voor jong en oud. Samen ondernemen we maar liefst twee avontuurlijke reizen. Slagwerkgroep Anumadutchi leidt ons rond door de fascinerende wereld van het slagwerk.

Zo enorm veel slagwerkinstrumenten uit zoveel verschillende culturen heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord. Een swingend klankspektakel van jewelste. Je kijkt je ogen uit! Na de pauze verschijnt een beroemd trio op het podium.

De kleine, maar dappere hobbit Frodo Balings, het stiekeme en tegelijk aandoenlijke misbaksel Gollem en de excentrieke tovenaar Gandalf. Componist Johan de Meij maakte een symfonische schildering van de taferelen uit de trilogie ‘The Lord of the Rings’ van Tolkien. Begeleid door deze muziek vertelt en speelt jeugdtheatermaker René Groothof het spannende verhaal over de onmogelijke opdracht waarmee Frodo is opgezadeld. Over hoe het lot van de wereld in zijn kleine handen ligt. Dit mag je niet missen!

Boek nu uw kaart onder vermelding van de code: GIC Lezer bij de kassa van De Oosterpoort (050) 368 0368.
*De actie geldt niet in combinatie met andere acties of kortingen. Vol=vol en maximaal 4 personen.

Donderdag 22 / 11 | De Oosterpoort in Groningen | 19.00 uur
Dirigent | Hans Leenders
Verteller | René Groothof
Ensemble | Slagwerkgroep Anumadutchi

Brophy | Yo yai Pakebi, man mai yapobi
De Meij | Lord of the Rings (vertelling René Groothof)