nieuws

04 sep 2012, 10:10

Aanbesteding nieuwbouw Vindicat afgerond. En de winnaar is…

De afgelopen maanden is de aanbestedingsprocedure van de nieuwbouw voor de studentensociëteit Vindicat atque Polit doorlopen. Ook heeft de gemeente Groningen bekend gemaakt aan wie de klus is gegund.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In tegenstelling tot traditionele aanbestedingen is hier, net zoals bij de aanbestedingsprocedure van het Groninger Forum, niet primair ingezet op gunning aan de laagste inschrijver maar aan de economisch meest voordelige inschrijving, meldt de gemeente. Deze wordt bepaald door een waardering van de scores op prijs, tijd en de kwaliteit van het plan van aanpak.

Op 23 augustus is besloten het werk te gunnen aan aannemingsbedrijf H.J. Jurriëns BV, zij kwamen met de economisch meest voordelige inschrijving.
 

Vindicat


Het bouwterrein  is gisteren aan de aannemer overgedragen. Daarmee gaat ook de beveiliging van dit terrein over naar de aannemer. De aannemer start met het vervaardigen van een bouwveiligheids- en terreininrichtingsplan. Deze week wordt de huidige schutting vervangen door de bouwschutting.

Groninger Forum

Aanstaande donderdag wordt het bouwterrein overgedragen aan de aannemer. Vanaf volgende week worden de bouwschuttingen geplaatst.