Nieuws

4Mijl Groningen : wat een feest ! Vlekkeloos, gezellig en uitdagend

Wat een feest! Met deze drie woorden valt de 4 Mijl van Groningen 2012 voor de meeste deelnemers heel goed te omschrijven. Bijna twintigduizend recreatielopers konden zondagmiddag hun eigen conditie testen en tienduizenden mensen langs de Hereweg van Haren naar Groningen waren op zoek naar bekenden om deze aan te moedigen.Wat een feest! Met deze drie woorden valt de 4 Mijl van Groningen 2012 voor de meeste deelnemers heel goed te omschrijven. Bijna twintigduizend recreatielopers konden zondagmiddag hun eigen conditie testen en tienduizenden mensen langs de Hereweg van Haren naar Groningen waren op zoek naar bekenden om deze aan te moedigen.


Leestijd: 1 minuut

Over het algemeen verliep het hardloop-evenement vlekkeloos. Opvallend was de professionaliteit van de organisatie, waardoor alles in goede banen werd geleid.

Ook het sms-en van de uitslag voor alle deelnemers verliep – althans bij de redactie van de GIC – prima. Kort na afloop van de wedstrijd wisten de deelnemers daardoor hun tijd. Die viel voor onze redactie dan wat tegen, maar dat lag niet aan de organisatie.

Muziek

Opvallend was ook dat er meer muziek was dan voorgaande jaren. Daarmee werd het feestelijke karakter van het evenement onderstreept.

Ook het weer was de organisatie goed gezind. Die kan zich nu geinspireerd voelen voor het organiseren van de 27 ste 4Mijl van Groningen.

Plantsoenloop

Wie de smaak van het hardlopen nu te pakken heeft kan in november nog meedoen aan de Plantsoen, georganiseerd door dezelfde organisatie. Daarover binnenkort meer op de GIC.