nieuws

18 feb 2011, 10:10

4 Mijl van Groningen dit jaar voor 25ste keer

Zondag 9 oktober 2011 bestaat de 4 Mijl van Groningen 25 jaar! Om dit kenbaar te maken is er een nieuw feestelijk 4 Mijl logo ontworpen en ook de website www.4mijl.nl wordt vernieuwd. Maar bovenal: ter gelegenheid

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

van het jubileum is er een feestelijk 4 Mijl weekend van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober.
Vrijdag 7 oktober starten we met een relatieavond. Tijdens deze avond passeren, op ludieke wijze, oud-atleten, topatleten en tien jaar goede doelen de revue.
Zaterdag 8 oktober geven we het startschot voor een speciale avondeditie van de 4 Mijl. Niet hardlopend, maar op alternatieve wijze. Onder andere met de fiets, in een rolstoel, op de skates of wandelend.
Zondag 9 oktober is de traditionele 4 Mijl die een extra feestelijk tintje krijgt. De 4 Mijl wordt spectaculair afgesloten met een groot feest op de Grote Markt voor alle deelnemers, toeschouwers, stadjers en onze vele vrijwilligers.

Onlangs is er op Valentijnsdag 14 februari is een vriendenactie gestart om de speciale jubileumactiviteiten mogelijk te maken. De actie is gestart onder de noemer ‘Word Vriend van de 4 Mijl’. Zie ook het filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=LBUY5Md-5OA.