Nieuws

24 uur wandelen: zaterdag uniek SamenLoop evenement in Groningen voor kankerbestrijding

In het weekend van 3 en 4 juli 2010 vindt in Groningen de eerste SamenLoop voor Hoop plaats. Een kleine 20 wandelteams doen mee aan dit evenement dat 24 uur duurt. Iedereen is van harte welkom om de teams, die ook echt 24 uur actief zijn, aan te komen moedigen. Er is volop muziek en diverse optredens. Sienette van het Hof en cabaretier Arno van der Heyden presenteren de SamenLoop. De SamenLoop is een feest van hoop en een symbolische strijd tegen kanker. Doel van de SamenLoop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker. De SamenLoop voor Hoop in Groningen wordt onder de vlag van KWF Kankerbestrijding georganiseerd. In het weekend van 3 en 4 juli 2010 vindt in Groningen de eerste SamenLoop voor Hoop plaats. Een kleine 20 wandelteams doen mee aan dit evenement dat 24 uur duurt. Iedereen is van harte welkom om de teams, die ook echt 24 uur actief zijn, aan te komen moedigen. Er is volop muziek en diverse optredens. Sienette van het Hof en cabaretier Arno van der Heyden presenteren de SamenLoop. De SamenLoop is een feest van hoop en een symbolische strijd tegen kanker. Doel van de SamenLoop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker. De SamenLoop voor Hoop in Groningen wordt onder de vlag van KWF Kankerbestrijding georganiseerd.


Leestijd: 1 minuut

Leuke activiteiten voor iedereen

Rondom het lopen zijn er allerlei activiteiten variërend van een Zumba workshop tot clownacts. Ook is er veel live muziek van o.a. Rodney Elzer. Op het terrein kunnen bezoekers diverse kraampjes bekijken en lekker eten en drinken. Kinderen kunnen geschminkt worden, meedoen aan een speurtocht en knutselen.
Hoogtepunten van de SamenLoop zijn de Openingsronde om 15.00 uur, de Kaarsenceremonie op zaterdagavond om 23.00 uur en de Slotceremonie op zondag om 14.30 uur. De SamenLoop gaat de hele nacht door.
Steun mensen met kanker

De SamenLoop is een goede gelegenheid om degenen die kanker hebben te steunen en mensen die eraan zijn overleden, te gedenken. Het mooie van de SamenLoop is natuurlijk dat je met je deelname bijdraagt aan het onderzoek naar kanker. De SamenLoop gaat iedereen aan het hart!

Locatie

Bezoekers vinden het terrein waar de SamenLoop plaatsvindt in het Stadspark. Het veld ligt aan de Concourslaan, aan de kant van Laan 1940-1945.

Voor meer informatie en het complete programma ga naar  www.groningen.samenloopvoorhoop.nl