innovatie

02 sep 2002, 00:12

Hobby Computer Club (HCC) Groningen start 21 augustus

Met het begin van het nieuwe schooljaar gaat ook de HCC afdeling Groningen vanaf 21 augustus van start met een nieuw seizoen van bijeenkomsten, voordrachten en presentaties.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bij het begin van het schooljaar moeten boeken gekaft worden en schooletuis aangevuld worden. En het begin van het computer-seizoen moet de computer in orde gemaakt worden. Dat kun je helemaal op eigen gelegenheid doen; je kunt dat ook doen door naar de inloopavond van de afdeling Groningen te komen op woensdag 21 augustus, vanaf 20:00 uur. Op de inloopavond zul je lotgenoten tegenkomen die jouw probleem misschien wel al opgelost hebben. Het is de bedoeling dat iedereen elkaar helpt, dat iedereen met elkaar praat, dat het een gezellige avond wordt met de computer al bindend element.
Bijeenkomsten van de HCC afdeling Groningen vinden plaats op de derde woensdag van de maand om 20:00 in het Treslinghuis, Klaprooslaan 120 te Groningen. Ze zijn vrij toegankelijk. Voor meer informatie kunt u surfen naar http://www.groningen.hccnet.nl