wonen-in-groningen

19 dec 2019, 17:05

Royale nieuwbouw woningen Stadlander in Reitdiep

Royale nieuwbouw woningen Stadlander in Reitdiep

Royale eengezinswoningen zijn in deze tijd schaars in de gemeente Groningen. Zeker als het gaat om nieuwbouw. Stadlander speelt daarmee in op een belangrijke vraag onder keuzebewuste gezinnen met een verhuiswens.

Het nieuwbouwproject Stadlander bestaat uit 22 halfvrijstaande woningen en maakt onderdeel uit van Reitdiep, een jonge woonwijk ten noordwesten van het centrum van Groningen. Stadlander combineert de voordelen van ‘buiten’ wonen met de pluspunten van de grote stad: de voorzieningen, de cultuur en het vertier van de stad Groningen.

Royaal wonen

In het nieuwbouwproject Stadlander komen 22 halfvrijstaande woningen. Door de ruime opzet van de woningen, met standaard vijf slaapkamers, zijn de huizen ideaal voor gezinnen of mensen die veel ruimte zoeken. De woningen hebben circa 153m2 gebruiksoppervlakte en een kaveloppervlakte van circa 256 m². Alle woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp. Hiermee kan je de woning duurzaam verwarmen tijdens de winter en koelen tijdens de zomer. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein.

Wonen midden in de natuur

De waterrijke woonwijk Reitdiep ligt aan de rand van uitgestrekt natuurgebied. Toch ben je na tien minuten fietsen al in het centrum van Groningen. Met de auto rijd je vanaf je nieuwe huis zo de ringweg op. Ervaar de voordelen van een rustige, kinderrijke woonbuurt met veel water en groen. Vanuit je nieuwe huis wandel of fiets je naar de omliggende natuurgebieden en kom je echt tot rust na een drukke werkdag.

Nog enkele woningen te koop

Inmiddels is driekwart van de woningen verkocht. Er zijn nog enkele woningen te koop. De woningen zijn er vanaf €375.000,- vrij op naam. Bekijk het woningaanbod op www.stadlanderreitdiep.nl.