wonen-in-groningen

05 okt 2018, 09:09

Oktober Woonmaand: extra aandacht voor je interieur

Oktober Woonmaand: extra aandacht voor je interieur

Oktober. Het weer wordt minder en je zit vaker binnen. Je kijkt naar je interieur en komt tot de conclusie dat het tijd wordt voor vernieuwing. Juist daarom is er de Oktober Woonmaand, ook bij het Woonforum aan de Peizerweg in de stad. De hele maand zijn er leuke acties, aanbiedingen en activiteiten. En zoals altijd kun je er gratis interieuradvies krijgen van een professionele stylist of interieurontwerper.

Unieke winkels onder één dak

Wil je eens wat anders dan het aanbod van de grote, bekende meubelketens? Het Woonforum biedt onderdak aan een groot aantal interieurwinkels. Ideaal voor wie een echt uniek interieur wil hebben. Je vindt er winkels op het gebied van meubels, accessoires, laminaat, badkamers, bedden, verlichting en zelfs beeld en geluid. Denk bijvoorbeeld aan Trendhopper, Auping Plaza, Brugman Keukens & Badkamers, Vesta, TVQ en Stijl 7. Het complete aanbod van winkels is te vinden op de vernieuwde Woonforum website.

Gratis advies

Misschien weet je zelf precies hoe jouw interieur eruit moet zien. Maar natuurlijk kun je ook advies aanvragen van een stylist. Studio Woonforum is een collectief waar je een gratis adviesgesprek aan kunt vragen voor jouw interieur. De stylisten en interieurontwerpers helpen je kosteloos met het verwezenlijken van je woonwensen. Deze service is niet alleen tijdens de Oktober Woonmaand beschikbaar, maar kan het gehele jaar gebruikt worden.

Extra activiteiten, ook voor kinderen

In oktober zijn er elk weekend leuke activiteiten in het Woonforum. Zo is er een cocktailbar en kunnen de kinderen een XXL kleurplaat maken. Op de zaterdagen is er tevens livemuziek. Ook is er een kunstworkshop voor kinderen op 20 oktober. In samenwerking met Martinistad BWM en MINI en Campwerk zijn er op 27 en 28 oktober demonstraties van tenttrailers, daktenten en tenttrailers. Om de kinderen nog meer te vermaken is er natuurlijk nog speelparadijs Monkeytown, dat ook gevestigd is in het Woonforum. Voor een heerlijke lunch is Café Lent dagelijks geopend. Tegenover het Woonforum kan gratis geparkeerd worden.

50 euro shoptegoed

Met zijn grote aanbod van winkels is er voor iedereen wel wat te vinden in het Woonforum. Het is natuurlijk extra lekker om met een forse korting te kopen. Gelukkig heeft het Woonforum nu een leuke actie. Wie zich op de website inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt een tegoedbon van 50 euro, die bij elke winkel ingeleverd kan worden bij een besteding vanaf 500 euro. Daarnaast is het de gehele maand oktober mogelijk om een tegoedbon van 50 euro te winnen in het Woonforum. Bij deze prijs is geen minimum besteding van toepassing.