evenementen-in-beeld

28 jun 2019, 10:10

Drie dagen lang theater en muziek tijdens FestiValderAa

Drie dagen lang theater en muziek tijdens FestiValderAa
Op 5, 6 en 7 juli is het tijd voor FestiValderAa! Een intiem, vrolijk en eigenzinnig festival vol verrassingen! Een plek om je thuis te voelen en onbezorgd te genieten van drie dagen theater en muziek in het bijzondere Drentse stroomdallandschap.

Muziek op FestiValderAa

Muziek in alle soorten en maten, maar altijd past het helemaal in het jasje van FestiValderAa. En wat is dat dan? Elke avond een band om helemaal uit je plaat gegaan, van lokale talenten tot wereldsterren in opkomst. Van singer-songwriters, indiepop, folk, country tot rauwe blues. 

Op vrijdag 5 juli zijn er optredens van The BlueBirds, Inge van Calkar, Dawn Brothers, Doggy Back Writers en THE MAGIC MUMBLE JUMBLE. Zaterdag 6 juli kun je genieten van Small Town Bandits, Judy Blank, Nadua, Kenny B, Waltzburg, WIES, De Baron, Gumbo Kings en Love The System. Op zondag 7 juli treden AOSEM, Bombino, Jason Staal, TRAUDES, Suzy V en MUYAYO RIF op. 

Theater op FestiValderAa

De theaterlocaties liggen op prachtige plekken in het Stroomdallandschap Drenthsche Aa. Met een wisselend theaterprogramma over de festivaldagen staan deze editie Yentl en de Boer, De Noorderlingenmet Onland, Karin Noekenmet DNA, Kameroperahuismet Een Kersentuin, Danshuis Noordmet Aangevlogen, Loods13met IEDEREEN NARCISSUS, De Stoel Van De Laatste Jaren, George en Eranworden racisten, Het Houten Huis met Blinke Vlek, Theater APKmet De Moeder, De Dochter op FestiValderAa.

De Natuur in op FestiValderAa

Wandel je mee met de boswachter tijdens de vroege vogeltocht? Laat ‘s ochtends vroeg, als de natuur ontwaakt, al je zintuigen prikkelen onderweg naar de mooiste plekjes in Schipborg en omgeving. Of wandel onder genot van zang en gitaar mee tijdens de dagdromer- of schemerwandeling. Hoor je in de verte de schapen? Droom je even weg in het 5-sterren landschap?

FestiValderAa als speeltuin!

Op FestiValderAa wordt er zeker aan de kleintjes gedacht! FestiValderAa is dan ook gewoon een grote stoere speeltuin voor kinderen, waar zij voorstellingen speciaal voor hen kunnen bezoeken, workshops kunnen volgen, geschminkt worden of lekker kunnen spelen op de kinderweide.

FestiValderAa is op 5, 6 en 7 juli, kijk voor meer info op festivalderaa.nl.