bedrijf-in-beeld

15 okt 2018, 10:10

Lof voor IT-ondernemer Mark Vletter bij opening nieuw kantoor Voys in Het Kwadraat

Lof voor IT-ondernemer Mark Vletter bij opening nieuw kantoor Voys in Het Kwadraat

Wethouder Joost van Keulen (VVD) van economische zaken heeft IT-ondernemer Mark Vletter – oprichter en eigenaar van de bedrijven Voys, Spindle en VoipGrid – lof toegezwaaid voor zijn bijdragen aan de Groningse economie. Hij zei dat bij de officiele opening vrijdag van het nieuwe pand voor Voys in een deel van het vroegere pand van het Dagblad van het Noorden. Dat is nu een hip bedrijfsverzamelgebouw onder de naam 'Het Kwadraat'.

Op zijn Facebookpagina schrijft de wethouder: 

Voys, Spindle en VoipGrid zijn de bedrijven van Mark Vletter. Een typisch Gronings verhaal: begonnen met technologie van TNO, op een zolderkamer. Later een keukentafel. Toen naar de Mediacentrale en nu in Het Kwadraat. Van "klussen in je eentje" naar meer dan 110 medewerkers.

En ondertussen groeide Mark mee (niet fysiek, overigens). Als uithangbord van de Groningse economie laat hij geen gelegenheid voorbijgaan om te vertellen hoe goed het gaat in Groningen en hoe tof het is om hier te ondernemen. En dat is belangrijk. Want succes trekt succes aan. Ondernemers laten zich natuurlijk het beste overtuigen door andere ondernemers.

Ook in de stedelijke netwerken is Mark altijd aanwezig als inspirator, kritische luis in de pels of voorbeeld voor startups. Hij stond met een aantal anderen aan de basis van Founded in Groningen (www.foundedingroningen.com), bijvoorbeeld.

Gisteren mocht ik de officiële opening verrichten van het nieuwe kantoor. Uiteraard per telefoon. En daarna was er feest. Het was mooi.

Mark, de stad is trots op je! Op naar de 200”, aldus de wethouder, met het laatste doelende op het aantal medewerkers van de bedrijven van Vletter.


(Bron, foto's en meer informatie: Facebookpagina Joost van Keulen).