bedrijf-in-beeld

03 apr 2018, 15:03

Belastingadvies Groningen: aangifte al vanaf honderd euro

Belastingadvies Groningen: aangifte al vanaf honderd euro

De tijd van verplichte aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan. Voor veel mensen is dat een vervelende periode: ze vinden de aangifte ingewikkeld, en uitbesteden aan een accountant veel te duur. Maar er is goed nieuws! Er is namelijk een organisatie die dit voor een zeer aantrekkelijke prijs kan regelen. Bovendien krijgen lezers van GIC.nl daarop nog een korting van 25 procent. 

Belastingadvies Groningen

Voor mensen die het lastig vinden om de aangifteformulieren zelf in te vullen is er nu Belastingsadvies Groningen.

Dit stad-Groningse kantoor helpt al met de complete aangifte inkomstenbelasting al vanaf €100. Belastingadvies Groningen is gevestigd aan de Bankastraat en levert niet alleen advies voor een aantrekkelijke prijs, maar werkt ook zeer snel. 

Belasting-advies Groningen helpt niet alleen bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, maar kan ook uw boekhouding bijhouden, geeft advies en is ook werkzaam als Boekhouder in Groningen voor bedrijven en ondernemers.

Provincie Groningen

De deskundigen van Belastingadvies Groningen zijn gediplomeerd en staan garant voor zorgvuldigheid en passen hun kennis toe om u van dienst te zijn. Het werkgebied beslaat de hele provincie Groningen en alles wat dichtbij de stad Groningen ligt. Mocht u niet in de stad maar in de provincie Groningen wonen, dan worden er wel enige reiskosten in rekening gebracht.

Wilt u meer weten, en van een jaarlijkse zorg verlost willen worden, ga dan snel naar belastingadvies-groningen.nl