Economie

Sportief jubileum: inschrijvingen voor 5e editie Campus Trail geopend

De Campus Trail staat weer op de agenda. Op vrijdag 13 september 2024, om 15.30 uur, staat de jaarlijkse funrun door en langs de gebouwen op Zernike Campus op het programma. De start- en finishlocatie is dit keer bij bedrijf SE Factory, dat onlangs haar nieuwe gebouw officieel heeft geopend.


Leestijd: 1 minuut

De route voert de deelnemers door de meest karakteristieke en innovatieve locaties van de Zernike Campus. “Dit jaar willen we het succes van vorig jaar, toen we meer dan 500 deelnemers hadden, natuurlijk overtreffen. Gezien de nieuwe route en alle verrassingen onderweg gaan we dit vast bereiken”, stelt communicatie- en communitymanager Amber van der Schaaf. De route wordt komende weken bekend gemaakt.

De Campus Trail is een initiatief van Campus Groningen in samenwerking met Bedrijvenvereniging WEST, SE Factory, Lode Holding, ACLO, het Sportcentrum en Hanze Instituut voor Sportstudies. De praktische organisatie van het event ligt in handen van Paul van Put Events. 

Dit jaar belooft de Campus Trail een extra speciale ervaring te worden, met een gloednieuwe route die de deelnemers meeneemt langs de meest karakteristieke gebouwen, sportvelden en bedrijven. De start en finish vinden plaats bij het gloednieuwe gebouw van SE Factory, dat met trots haar deuren opent voor de deelnemers.

“We zijn verheugd om gastheer te zijn van de Campus Trail en om medewerkers van bedrijven, kennisinstellingen, studenten en stadjers te verwelkomen voor dit feestelijke evenement”, zegt Dirk Messemaker van SE Factory. “We hebben dit jaar de deuren geopend van ons nieuwe pand aan de Deimten 7 op de Zernike Campus en zijn daar zeer trots op. Met het bedrijf SE Factory zitten wij dan ook niet voor niets op deze locatie, want de Campus is de perfecte thuisbasis als het gaat om interactie en ontmoeting.”

Inschrijvingen geopend
De inschrijvingen voor de Campus Trail zijn geopend en gaat via deze link. Een ticket is €15-, euro. Studenten betalen €10,-.

Wil je meedoen als een bedrijventeam of organisatieteam? Ga dan naar www.campustrail.nl voor de mogelijkheden.