economie

23 nov 2017, 17:05

Gronings bedrijf zonder managers zeer succesvol – VOYS groeit als kool

Gronings bedrijf zonder managers zeer succesvol – VOYS groeit als kool

Het Groningse telecom-bedrijf Voys is niet alleen zeer snel groeiend, maar is ook uitzonderlijk vanwege haar bedrijfsmodel. Het is een bedrijf zonder managers en functies. Leden van de bedrijvenvereniging VBZO gingen er deze week op bedrijfsbezoek, om er het fijne van aan de weet te komen. Op de website van de VBZO een uitvoerig verslag van het bezoek aan dit bijzondere bedrijf.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voys heeft zich in enkele jaren ontwikkeld van startende spin-off van TNO, tot een bloeiend en zeer snel groeiende, innovatieve specialist in zakelijke telefonie via de cloud.

 

Nieuwe locatie

 

Om een indruk van het groeitempo te geven: al tijden neemt het bedrijf één nieuwe medewerker per maand aan. Het wekt dan ook geen verwondering, dat Voys uit zijn voegen groeit in de Mediacentrale, waar zij nu nog gevestigd zijn. Daarom nemen zij komend jaar hun intrek in het 'nieuwe' bedrijfspand Het Kwadraat, dat gevestigd wordt in het oude pand van Het Dagblad van het Noorden. Ook Spindle, het zusterbedrijf van Voys waar software wordt ontwikkeld, verhuist mee.

Lees meer over Voys en over het bedrijfsbezoek op de website van de VBZO.