bereikbaarheid-verkeer

08 sep 2017, 10:10

Werkzaamheden Verlengde Meeuwerderweg en H.L. Wichersstraat

Werkzaamheden Verlengde Meeuwerderweg en H.L. Wichersstraat

Tot omstreeks 17 november zijn er werkzaamheden aan de Verlengde Meeuwerderweg en de H.L. Wichersstraat. Op de website aanpakringzuid.nl staat wat er precies gebeurt, waarom het gedaan wordt en hoe het staat met de vorderingen

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Combinatie Herepoort werkt in de Verlengde Meeuwerderweg en de H.L. Wichersstraat aan het vervangen van de riolering en het verleggen van kabels en leidingen. De werkzaamheden zijn nodig als voorbereiding op de aanleg van de verdiepte ligging. De werkzaamheden moeten klaar zijn voor de volgende treinvrije periode (17-20 november).

 

De aanleg van VSTI-kabel, voor onder meer internet en telefoon, is inmiddels helemaal klaar, van de Verlengde Lodewijkstraat tot aan het Winschoterdiep.

 

In de week van 28 augustus en de afgelopen week is er onderzoek gedaan naar de kabels en leidingen in de kruising Verlengde Meeuwerderweg en H.L. Wichersstraat. Die zijn nu allemaal in kaart gebracht. Waarschijnlijk moet er nog een aantal kabels verlegd worden in verband met de verdiepte ligging. Dat gaat de komende tijd nog gebeuren. Bovendien moet er nog een oude riolering weggehaald worden; daar gaan we naar verwachting volgende week mee beginnen.

 

Meer informatie: klik hier