bereikbaarheid-verkeer

30 nov 2015, 15:03

Werkzaamheden Knooppunt Reitdiep, Ring West en Ring Noord nagenoeg klaar

Werkzaamheden Knooppunt Reitdiep, Ring West en Ring Noord nagenoeg klaar

De werkzaamheden aan het knooppunt Reitdiep én de Westelijke/Noordelijke Ringweg zijn nagenoeg klaar. Deze week, de eerste week van december, vinden er zowel overdag als ‘s nachts nog enkele afrondende werkzaamheden plaats.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Verlichting Noordelijke Ringweg


Dinsdag 1 en woensdag 2 december - met een eventuele uitloop naar 3 december - wordt er er overdag tussen 09.00 en 15.00 uur op de Noordelijke Ringweg verlichting in de middenberm aangebracht. Verkeer dient dan rekening te houden met hinder i.v.m. vermindering van rijstroken. De verwachting is dat de verlichting in de tweede week van december aangesloten kan worden en zal branden. 

 

Afronding Ring West


Van  2 december 19.00 uur tot 3 december 6:00 uur en van 3 december 21.00 uur tot 4 december 6.00 is de Westelijke Ringweg  - rijdende vanaf het Vrijheidsplein richting het Reitdiep -  tussen de aansluiting Hoendiep en de aansluiting Edelsteenlaan -afgesloten.  Het verkeer wordt dan omgeleid via Vinkhuizen en Paddepoel.  Dit heeft te maken met het weer dicht asfalteren van de opgebroken rijbaan.

In  het voorjaar van 2016 vindt er dan nog nieuwe groenaanplant plaats rondom het Reitdiepplein