bereikbaarheid-verkeer

01 sep 2015, 11:11

Werkzaamheden aan Boumaboulevard op terrein van Euroborg

Werkzaamheden aan Boumaboulevard op  terrein van Euroborg

Deze week ( t/m vrijdag 4 september) zijn er werkzaamheden aan de Boumaboulevard op  het terrein van Euroborg. Dan gaat BAM infra proefsleuven graven bij de Boumaboulevard en de Bornholmstraat, zo meldt de website www.aanpakringzuid.nl Naar verwachting geven de werkzaamheden lichte hinder voor het verkeer en de omwonenden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De werkzaamheden aan de Boumaboulevard vinden plaats op het terrein van de Euroborg. Aan de Bornholmstraat wordt een proefsleuf gegraven op een parkeerplaats. De werkzaamheden zijn ter voorbereiding op de aanleg van nieuwe elektriciteitsleidingen. Dit is nodig voor de ombouw van de zuidelijke ringweg.

De werkzaamheden bestaan uit het graven van smalle gleuven. Zo kan worden vastgesteld of de komende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zoals bedacht is.

Bij de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van graafmachines. Dit kan geluidsoverlast geven. Er wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met de omwonenden en het wegverkeer. Als blijkt dat er toch hinder gaat ontstaan, worden passende maatregelen genomen.

Klik hier voor meer informatie