bereikbaarheid-verkeer

21 sep 2016, 10:10

Werk in uitvoering bij Papiermolen: water- en gasleidingen vervangen

Werk in uitvoering bij Papiermolen: water- en gasleidingen vervangen

Passanten zal het vast en zeker zijn opgevallen: er wordt druk gewerkt in de omgeving van De Papiermolen. Maar wat gebeurt er precies? Op de website gewijd aan de aanpak van de zuidelijke ringweg , aanpakringzuid, legt uitvoerder Jasper Gieling van aannemer A. Hak precies uit wat de werkzaamheden inhouden.
 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kabels, katrollen, hekwerk en een schaftkeet: het is duidelijk zichtbaar dat er werk in uitvoering is nabij het openluchtbad De Papiermolen, de Maaslaan en de Muntinglaan. Uitvoerder Jasper Gieling (30) van aannemer A. Hak legt uit wat er gebeurt en wat daarbij zo bijzonder is.

“Wij zijn hier bezig met verschillende boringen”, zegt Jasper. “Die zijn nodig omdat waterleidingen en gasleidingen vervangen moeten worden voor de ombouw van de zuidelijke ringweg.” Jasper is er voor verantwoordelijk dat alle boringen volgens planning verlopen.

Stedelijk gebied
Jasper geeft leiding aan een groep medewerkers van soms wel twintig personen. De werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit het kantoorpand bij het openluchtbad. “Wat wij momenteel doen, is technisch gezien niet zo heel uitzonderlijk: dat is ons werk, dat doen we vaker. Maar wat de werkzaamheden een uitdaging maakt, is dat we in stedelijk gebied werken met erg weinig ruimte. Dat vereist intensief overleg met de omgeving.”

Voor het vervolg en voor meer informatie klik hier