bereikbaarheid-verkeer

06 apr 2016, 06:06

Vanmiddag: informatiebijeenkomst onderdoorgang Eemsgolaan(Peizerweg) voor ondernemers en buurtbewoners

Vanmiddag: informatiebijeenkomst onderdoorgang Eemsgolaan(Peizerweg) voor ondernemers en buurtbewoners

De provincie en de gemeente Groningen organiseren op woensdag 6 april een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers rondom de bouwlocatie Onderdoorgang Eemsgolaan. Dat meldt de Vereniging voor Bedrijven Groningen West (VBGW). De inloopbijeenkomst vindt plaats in de Theresiakapel aan de Zuiderweg 38 in Hoogkerk tussen 17.00 en 20.00 uur. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De aannemer is druk bezig met de voorbereiding voor de realisatie van de ongelijkvloerse kruising Eemsgolaan-Peizerweg. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van de tunnel. En zoals reeds zichtbaar zijn er ook op de locatie activiteiten. 

Doordat de voortgang bij deze voorbereidende werkzaamheden iets langzamer ging dan gehoopt, is ook het tijdstip van de informatiebijeenkomst wat vertraagd. Op de bijeenkomst zijn medewerkers van de provincie en de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Medewerkers van Aannemersbedrijf Reimert uit Almere kunnen toelichting geven over de werkzaamheden en de planning.

Meer informatie

Kunt u niet op deze inloopbijeenkomst aanwezig zijn en heeft u toch nog vragen? Stuur dan een mail naar directievoerder Rob Meyer:  post.igg@groningen.nl