bereikbaarheid-verkeer

17 aug 2017, 10:10

Vanaf 21 augustus gedeeltelijke stremming kruising Helperzoom-Kempkensberg

Vanaf 21 augustus gedeeltelijke stremming kruising Helperzoom-Kempkensberg

De kruising van de Helperzoom en de Kempkensberg is van 21 augustus tot medio oktober 2017 gedeeltelijk gestremd. Er wordtgewerkt aan de riolering tussen Kempkensberg en Paviljoen Sterrebos. De onderdoorgang Helperzoom heeft in deze periode versmalde rijbanen voor auto’s en ook de fietspaden zijn versmald.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In verband met de werkzaamheden kan verkeer vanuit de Kempkensberg vanaf 21 augustus tot medio oktober alleen linksaf richting Esperantokruising, maar niet rechtsaf richting Helperzoom. Verkeer kan wel vanaf de Helperzoom en de Esperantokruising de Kempkensberg in, richting Hereweg en de toerit naar de zuidelijke ringweg.

Op dit moment wordt naast het spoor aan de Helperzoom en aan de Verlengde Lodewijkstraat de laatste hand gelegd aan het boren van funderingspalen, de tubexpalen, voor de verdiepte ligging. Er worden ook funderingspalen geboord voor de tijdelijke hulpbrug aan de noordkant van de ringweg. Hierover komt later dit jaar de tijdelijke uitbouw van de noordelijke rijbaan van de ringweg. De hulpbrug zelf wordt naar verwachting half november aangelegd.