bereikbaarheid-verkeer

20 mrt 2017, 11:11

Slimme kaart gepresenteerd tijdens OpenStad050

Groningen Bereikbaar heeft zaterdag 18 maart tijdens de opening van OpenStad de slimme kaart gepresenteerd. Die slimme kaart is belangrijk voor ondernemers, die de komende jaren minder goed bereikbaar zijn door de ombouw van de zuidelijke ringweg. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Slimme Kaart biedt informatie over wegwerkzaamheden rond Groningen, parkeren en drukte op de weg. Een interessante functionaliteit van de kaart is dat hij ook op andere websites kan worden geplaatst, inclusief locatieaanduiding van het betreffende bedrijf.

De website van Open Stad maakte hier ook gebruik van. Op OpenStad050.nl vond je dus niet alleen het overzicht van alle deelnemende bedrijven, maar ook informatie om hier slim naartoe te reizen (en werkzaamheden te vermijden).

De Slimme Kaart op jouw website?
Wil je de Slimme Kaart ook op de website van jouw bedrijf tonen? Dat kan eenvoudig en snel en is bovendien geheel gratis. Ga hiervoor naar Actuele verkeersinformatie, klik vervolgens op de knop 'widget genereren' om een 'embedcode' aan te maken en plaats de kaart met die code op je eigen website.