Bereikbaarheid & Verkeer

Let op: Bornholmstraat vanaf maandag dicht, rotondes deels afgesloten

Automobilisten die komende week in de buurt van de Bornholmstraat moeten zijn: opgelet! Vanaf maandag 3 juli 07.00 uur tot vrijdag 7 juli 15.00 uur is de Bornholmstraat dicht voor auto’s onder de zuidelijke ringweg door. Ook de beide rotondes zijn voor een deel afgesloten. Voor fietsers


Leestijd: 1 minuut

blijft de Bornholmstraat open.

Een deel van de rotondes is wel open. Zo kun je vanaf de Bornholmstraat (ten zuiden van de ringweg) wel de Bergenweg op rijden en kun je vanaf de Osloweg ook de Bornholmstraat (ten noorden van de ringweg) bereiken. De toerit van de Bornholmstraat naar Ring Zuid is eveneens beschikbaar. Een en ander meldt vandaag Groningen Bereikbaar.

Omleiding

Wil je als automobilist van noord naar zuid, onder de ringweg door? Dan moet je tot 7 juli omrijden via de Eltjo Ruggeweg, het Damsterdiep en de Europaweg. Verkeer van zuid naar noord kan gebruikmaken van de Bergenweg en Gotenburgweg.

Definitieve inrichting

Er zijn nog enkele werkzaamheden nodig om de inrichting aan de Bornholmstraat volledig af te kunnen ronden. Aannemer Combinatie Herepoort werkt onder andere aan de definitieve situatie van het fietspad en aan de parkeerplekken onder het viaduct.