bereikbaarheid-verkeer

03 jan 2018, 11:11

Kempkensberg vanaf maandag gestremd

Kempkensberg vanaf maandag gestremd

De Kempkensberg is vanaf aankomende maandag, 8 januari, tot en met vrijdag 2 februari gestremd. Dit omdat Combinatie Herepoort dan rioleringswerkzaamheden uitvoert. Ook in het weekend van 16 februari is de Kempkensberg dicht. Er wordt gewerkt tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. Vanwege de werkzaamheden zijn er verschillende stremmingen voor verkeer, zo meldt Aanpak Ring Zuid.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Van maandag 8 tot en met zondag 14 januari is de Kempkensberg in beide richtingen afgesloten tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. De oprit naar de zuidelijke ringweg blijft vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw wel bereikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 en 19.00 uur. De omleidingsroute is aangegeven met borden en loopt via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.

Van 15 januari tot en met 2 februari is er één rijstrook open van de Hereweg naar de oprit van de zuidelijke ringweg en naar de Helperzoom. Verkeer vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw kan wel naar de oprit van de zuidelijke ringweg, maar niet naar de Hereweg. De omleidingsroute is aangegeven met borden en loopt via het Europaplein en de Meeuwerderweg-Hereweg.

Vanwege de werkzaamheden is het fietspad vanaf de Hereweg tot aan het DUO-gebouw in beide richtingen afgesloten van maandag 8 januari tot en met vrijdag 9 februari. Fietsers worden omgeleid via de Waterloolaan.

In het weekend van 16 tot en met 19 februari is de Kempkensberg in beide richtingen dicht tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. Het fietspad is dan wel weer open. De omleidingsroute voor autoverkeer is weer via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.