bereikbaarheid-verkeer

17 mrt 2017, 10:10

Inloopbijeenkomst over inrichting P + R Hoogkerk fase 2 op dinsdag 21 maart

Inloopbijeenkomst over inrichting P + R Hoogkerk fase 2 op dinsdag 21 maart

Er is behoefte aan extra parkeercapaciteit als dit jaar het project ‘Aanpak ring Zuid’ van start gaat. Om dit te realiseren worden door de gemeente Groningen ongeveer 400 parkeerplaatsen aangelegd naast het huidige P + R terrein Hoogkerk en het parkeerterrein van het nieuwe Van der Valk hotel. Voor het informeren over de uitwerking van het plan en de uitvoeringsplanning zijn omwonenden en andere belanghebbenden uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op dinsdag 21 maart.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit vindt plaats tussen 19.30 en 21.00 uur in het Van der Valk hotel aan de Borchsingel 53 in Eelderwolde (bij de P + R locatie).

 

Medewerkers van Plegt-Vos en collega’s van de gemeente Groningen zijn aanwezig om omwonenden en andere belanghebbenden te informeren. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de bezoekers informatie over de aanleg van het parkeerterrein en hoe het parkeerterrein eruit komt te zien. Verder wanneer de uitvoering is en hoe overlast wordt voorkomen.