bereikbaarheid-verkeer

01 mrt 2016, 11:11

Informatiebijeenkomst over wijzigingsbesluit zuidelijke ringweg

Informatiebijeenkomst over wijzigingsbesluit zuidelijke ringweg

Volgende week woensdag 9 maart is er een tweede inloopbijeenkomst in de Puddingfabriek in Groningen waar informatie wordt verstrekt over het wijzigingsbesluit voor de zuidelijke ringweg. Dat meldt de website aanpakringzuid.nl

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De eerste inloopbijeenkomst over het wijzigingsbesluit voor de zuidelijke ringweg trok donderdag 25 februari een kleine 70 bezoekers naar de Puddingfabriek. Woensdag 9 maart is de tweede en laatste inloopbijeenkomst.

De bezoekers kregen van de aanwezige medewerkers van projectbureau Aanpak Ring Zuid een persoonlijke uitleg van de belangrijkste wijzigingen op het Tracébesluit van 2014.

Ook maakten ze volop van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen. Het wijzigingsbesluit is opgesteld op verzoek van de Raad van State. Een van de veranderingen betreft de precieze locatie van de voetgangersbrug. Ook is het ontwerp aangepast om de weg veiliger te maken. Over dit onderwerp konden de bezoekers een korte film zien.

Thuisblijvers krijgen een herkansing op woensdag 9 maart. Ook deze tweede inloopbijeenkomst is van 16.00 tot 21.00 uur in de Puddingfabriek (Viaductstraat 3).