bereikbaarheid-verkeer

08 nov 2017, 10:10

Groningen Bereikbaar met indrukwekkende stand op Promotiedagen

Groningen Bereikbaar staat samen met haar partners op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Op de eerste dag van het evenement was het bij de interactieve stand een komen en gaan van bezoekers die zich lieten informeren over de grote infrastructurele projecten en de gevolgen daarvan voor de bereikbaarheid van de stad.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In de stand geeft Aanpak Ring Zuid de laatste stand van zaken over de ombouw van de zuidelijke ringweg en beantwoordt al je vragen hierover. Groningen Spoorzone presenteert de plannen voor de grootste verbouwing van het stationsgebied en presenteert de gloednieuwe maquette. Om de verbinding tussen de oostelijke ringweg en het centrum te verbeteren wordt er gewerkt aan de plannen voor het project Aanpak Oosterhamrikzone, ook hierover vind je informatie bij de stand. Daarnaast laat het OV-bureau hoogwaardige OV-oplossingen zien en vertelt Groningen Bereikbaar welke maatregelen getroffen kunnen worden om je organisatie zo goed mogelijk bereikbaar te houden.

De stand van Groningen Bereikbaar staat direct bij de ingang van de beurs. Een entreekaart voor de Promotiedagen is kosteloos te downloaden.

Gratis pendelbus
Gemakkelijk van en naar de Promotiedagen? Wees dan slim en maak gebruik van de gratis pendelbus die Groningen Bereikbaar samen met het OV-bureau aanbiedt. De bussen rijden ook vandaag nog van P+R Haren en P+R Hoogkerk naar het Martiniplaza.