bereikbaarheid-verkeer

03 mei 2018, 10:10

Geen treinen naar Veendam/Winschoten en Assen tijdens Hemelvaartweekend

Geen treinen naar Veendam/Winschoten en Assen tijdens Hemelvaartweekend

Van Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) tot en met zondag 13 mei rijden er geen treinen tussen Groningen en Veendam / Winschoten en tussen Groningen en Assen. Van 10 tot en met 12 mei rijden er eveneens geen treinen tussen Assen en Hoogeveen.  Om reizigers toch op hun bestemming te brengen zetten Arriva en de NS treinvervangende bussen in en ook Qbuzz rijdt gedurende de spoorstremmingen extra ritten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Snelbus Winschoten – Veendam – Hoogeveen

Qbuzz rijdt van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 mei met een rechtstreekse snelbus van Winschoten via Veendam naar Hoogeveen. In Hoogeveen sluit deze snelbus aan op de Intercity van/naar Zwolle – Amsterdam – Schiphol – Den Haag. De vertrektijden van de snelbus zijn beschikbaar in de reisplanners van NS, Arriva en Qbuzz. Reizen met de snelbus kan gewoon met de OV-chipkaart.
 
rijdt elke dag van 7 tot middernacht
 

Qliner 309 Assen – Groningen

Vanwege de spoorstremming rijdt Qliner 309 tussen Assen en Groningen van donderdag 10 t/m zondag 13 mei ook extra ritten. Qliner 309 rijdt hierdoor van ’s morgens 7 tot middernacht twee keer per uur. De vertrektijden zijn beschikbaar op www.qbuzz.nl/gd. Reizen met Qliner 309 kan bijvoorbeeld met de OV-chipkaart.